Balıklısu Köyü Derneği | Giresun – Keşap

Kategoriler

ÖNEMLİ

“Mahalli Sözlük” bölümüne “Köyümüz” başlığı üzerinden ulaşabilirsiniz.
Köyümüz ve bizlerle ilgili haberleri reklamın altındaki bölümden takip ediniz.

Son Yorumlar

AvatarAdnan Karaer
Ramazan Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
AvatarAkın Durmaz
BENİM KÖYÜM Baharda şenlenir bağı, bahçesi Kokusu başkadır benim köyümün Unutturur adama gamı, kederi Havası başkadır benim köyümün XXX Akşam…
Avataradmin
Gençlerimize,mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir ömür,hayırlı evlat sahibi olmalarını dileriz.(Site yönetimi)

DERNEĞİMİZİN SEZON SONU TOPLANTISI YAPILDI

10 Haziran Pazar günü Zeytinburnu Öğretmenevi’nde dernek üyelerimiz sezon sonu kahvaltılı bir toplantıya katıldılar. Hep beraber kahvaltı yapıldı. Köyden misafirimiz Şaban Karakaya ve yaşlı ve hasta olmasına rağmen Avni Er Amca’da aramızdaydılar. Başkanımız Aycan Er kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yaptı. Bu sezonun son toplantısı olduğunu ve toplantıların Eylül ayında da devam edeceğini bildirdi. Katılanlara teşekkür etti. Birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Aidatların düzenli ödenmesini ve aidat vermeyenlerle yüzyüze görüşeceğini belirtti. Elde edilecek para ile derneğimize bir mülkiyet satın alınması hedeflenmektedir. Her üyenin bu konuda duyarlı olması istendi. Yapılan sohbetlerden sonra toplantımız sona erdi.

Kategoriler: Derneğimizden Haberler, Genel haberler
Yukarı