BU LEZZETLER PERHİZ BOZDURUR..

Anadolu’nun birbirinden enfes lezzetleri Zeytinburnu 14. Yöresel Günler Şöleni’nde görücüye çıktı. Aranıp da bulunamayan yöresel tatların aynı çatı altında buluştuğu şölen, 15 Ekim Pazar günü’ne kadar devam edecek.
Her gün farklı bir yörenin kendine has lezzetleri ikram ettiği Zeytinburnu 14. Yöresel Günler Şöleni tüm hızıyla devam ediyor. 15 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek olan şölende Anadolu’nun tüm il, ilçe ve köyleri Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda kurulan stantlarda yöresel tatlarını yarıştırıyor.
Ağrı, Ardahan, Adıyaman, Bitlis, Bursa, Bolu, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Elazığ, Giresun, Konya, Kars, Kırklareli, Malatya, Kırşehir, Yozgat, Hakkari, Şırnak, Şanlıurfa, Mardin ve Gaziantep gibi memleketlerin yöresel tatlarını sergilediği Yöresel Günler Şöleni’nde Konya pidesinden Bursa İskenderine, Çanakkale Ezine peynirinden Gaziantep cevizli lokumuna, Ordu fındığından Malatya kayısısına, Bitlis-Sason balından Edirne tava ciğerine, Erzincan otlu peynirinden Afyon sucuğuna, hamsi tavadan Rumeli böreğine kadar Anadolu bölgelerine ait birbirinden lezzetli meşhur yöresel tatlar Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda vatandaşların beğenisine sunuluyor.