İFTAR PROGRAMI

Derneğimizin bu yılda iftar programı gerçekleştirildi. 27 Mayıs 2018 Pazar günü Zeytinburnu İlim Yayma Cemiyeti yurdunda çok sayıda üyemiz ve ailelerinin katılımları ile iftar programımızı gerçekleştirdik.

Uzaktan yakından gelen üye ve hemşehrilerimiz birbirleri ile kucaklaştı. Kur’an tilaveti sonrasında oruçlarımızı açtık. Birlikte yemekler yenildi, yemek sonrası açık havada samimi bir ortamda çay ve kuruyemiş ikramı ile sohbetler edildi. Gelecek yıl için de böyle bir programın gerçekleştirilmesi için herkes hemfikir oldu.

Dernek başkanımız Yahya Harmandar yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin önemini anlattı.

Başkan yardımcımız Ali Kemal Er’de dernekçiliğin birleştirici ve yardımseverlik yönünü dile getirdi.

Güzel bir ortamda devam eden programımız teravih namazına kadar devam etti.

Kategoriler: Genel