“Ziyaretçi Defteri” için 30 yanıt

Sayın değerli köylülerim,komşularım,arkadaş ve akrabalarım 13 MAYIS PAZAR SAAT 13-17 ARASI düğünümüz vardır herkes davetlimizdir saygılar sunarız NOT. STAR DÜĞÜN SALONU SAĞMALCILAR METRO DURAĞI KARŞISI KİLER MAĞAZA ÜZERİ BAYRAMPAŞA . İSTANBUL ZEKİ TOSUNOĞLU

Sayın köyümüz sakinleri: seyisoğullarından bir çocuk bisiklet sürerken köyümüz durağına çarparak beyin kanaması yaşamıştı ve yoğun bakım ünitesinde idi ve dün değil evvelsi gün sabah vefat etmişti ve dün defnedilmişti ailesine ve tüm köy sakinlerine allahtan rahmet ailesine sabırlar dilerim.

Komşumuz, büyüğümüz Hüseyin ÇIKILMAZKAYA amca vefat etmiş. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’ nda ziyaret etmiştik. Yatıyordu, hastayım diyordu. Meğer son görüşümüzmüş.
Hiç bir kötülüğünü görmediğimiz, duymadığımız Hüseyin Amca’ ya Allah’ tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olur inşallah!
İbrahim KUTLU

Köyümüz yaşlılarından fatma ”feyme” arslan tedavi gördüğü özel kent hastahanesi yoğun bakım ünitesinde 17.7.13 tarihinde saat 17:20’de vefat etmiştir. cenab allah yakınlarına sabır merhumeye rahmet eylesin.
cenazesi 18.7.13 tarhinde balıklısu köyünde öğle namazına mütakiben toprağa verilecektir. Allah Rahmet eylesin.

öncelikle sayın başkanım değerli üyeler ve balıklısu köyü selamün aleyküm.Aslında bu yazımı ziyaretci defterine değilde sayın başkanım ve yahya yocam gibi köşe yazısı olarak yazmak isterdim ama nasip buraya imiş.Ben ne köyün yolundan ne yazın yaşanılan su probleminden ne elektrik trafosundan ne camiden ne mezarlıktan ne şadırvandan ne lavabo tuvaletten nede köyün adının değiştirilip değiştirilmememsinden bah sedeceğim .Ben nasıl başladık ne oldu sorusuna yanıt aramak için yaıyorum.
seçildi giresundaki derneğin başkanı oldu bazı yetkiler verildi ve kendisi bu işler için istanbula defalarca geldi gitti.Faaliyetler başladı kendisinin önderliğinde köy ilk okulu lokal haline geldi .Giresunda toplantılar yapıldı köyde toplantılar iftar yemekler ve daga yazmadığım calışmalar oldu.Ve köy için çalışan bu kişiye kim ne dedi ne oldu ne olmadı bilemiyorum ve merak ederek düşünüyorum ne olduda köy için dernek için bu kadar uğrasıpta köye güzel şeylerin yapılmasına vesile olan emre abim kendini neden geri plana cekti.Ben inanıyorumki yapmak istemediği için değil zamanı olmadığı için değil yada dernek aşkı köy aşkı bittiği için değil ne oldu kim ne dedi yada kim ne yaptı……
Yani öncelikle dernegin asıl amacı birlik beraberlik kardeşlik olmalıdır.Erkek bayan çoçuk ayrımı yapılmadan birlik beraberlik gözetilmemlidir.O yüzden siz değerli başkanım olsun yayha hocam olsun siz değerli büyüklerim olsun sizin bilipte bizim bilmediğimiz ne oldu yada sizinde bilmediğiniz ne ola bildi.Yani ben böyle bir duruma ne yüzden neden dolayı geldiğimizi merak ediyorum.Bu konuyu bilal tural abim ilede ramazan bayramında konuştuk ama oda bir cevap bulamadı.Yani burda bir sıkıntı oldu ise bu emre abi için olduysa yarın başkan olarak örnek veriyorum başka bir abimiz gelsede aynı şekilde onada olacaktır.Sorun neydi de bu hale geldik.
yazımda bir hatam bir yanlışım oldu ise simdiden özür dilerim.

Merhaba Ali Deniz ve Balıklısu Köyü’nün değerli insanları;
22 sene önce köyümüz adına İstanbul’da derneğimiz kuruldu. Birçok zorluklardan sonra bugünlere gelindi.Gerçekten köyümüz insanları hakkıyla bu derneğe sahip çıksalardı şimdi fersah fersah yol almış olacaktık. Ne yazıkki bizde laf var icraat yok.Herkes konuşuyor ama sorumluluk alan yok. Nisan ayında derneğimiz genel kurulu yapılacak. Yönetim değişecek. Sorumlu insanları yönetimde görmek istiyoruz.
Bizim milletimiz dedikodu yapmasını çok iyi beceriyor. Biz çok ağır ithamlar işittik. Ancak şimdiki yönetim yıllardan beri bu dedikodulara kulak asmayarak derneği bugünlere taşıdılar. Yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Emre Karakılıç abimizde dedikoduları önemsemeseydi Giresun’da da güzel işler yapılacaktı. Üzerine görev düştüğü halde türlü bahanelerle bu işten kaçanlar sorumludurlar. Vebal altındadırlar. Köyümüzün ve insanımızın iyi şeylere layık olduğunu düşünüyorum. Köyümüze yapılacak çok şeyler var. Başka köylerle köyümüzü mukayese ediniz. Elinizi vicdanınıza koyun. İyi mi yaptık kötü mü yaptık? Karar sizin.
Ahmet Aydoğdu abimiz Giresun’da sorumluluk alıp, arkadaşları toplamak istiyor. Lütfen onun etrafında toplanarak bir şeyler yapmak için adım atalım. Yoksa bir daha da böyle bir oluşum hayal olacaktır.
Herkese selamlar…

Öncelikle merhabalar,
Balıklısu Köyünden Zeynep Hatunun Torunu, Kayhan SÜTLAŞ’ın oğlu Kaan Murat SÜTLAŞ

Anasayfamızda Kısa Haberler Bölümünde(Aşağıda Belirttim) yazılı olan haber veya ilanda belirtmiş olduğunuz mail adresine mail yolu ile bir kaç şey paylaşmak istedim yalnız kullanılmadığını fark ettim çünkü mail adresi yanlış olduğu bilgisi geldi.

” İnternet sitemizin daha güzel olması adına hertürlü görüş ve düşüncelerinizi tarafıma bildirmenizi rica ederim. ibrahimharmandar@hotmail. com ”

SAYGILARIMLA

çok sevgili Balıklısu Köylüleri 25.05.2015 tarihinde Facebook’da Balıklısu Köyü Derneği Gençlik Kolları sayfasına katıldım 188 üyesi ile 1 senedir acık olan sayfada hiç bir köylünün paylaşımı yok 1gün içerisinde bıraz kıpırdatma yaşattım yalnız siz Dernek Başkanımız ve Üyelerimizde orada görmek isteriz biz gençlerle birlikte sohbete konuşmaya ne dersiniz sonra neden gençler köye gelmiyor neden gençler köylüyü tanımıyor demeler oluyor…

SİBEL&HÜSEYİN TUĞRUL
Nuray – Temel CAZİROĞLU Havva – Salih TURAL
(Göbekli Oğullarından Velilerin Salih)
Beraberliğe adım attıkları bu çok özel günlerinde mutluluklarını sizin ile paylaşmak ve onurlandırmak için sizleri aralarında görmek istiyorlar.
12 EYLÜL 2015 CUMARTESİ KERVAN 1 DÜĞÜN SALONU ESENLER
Başlama saati 13.00 – 18.00 arası